Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Viavera Recruitment investeert al 20 jaar in mensen

De basics

Statuut

Als uitzendkracht heeft u net hetzelfde sociale statuut en geniet u eveneens dezelfde sociale voordelen als andere werknemers in dienstverband met het oog op vakantiegeld, pensioen, kinderbijslag en andere.

Het statuut voor de uitzendkrachten is aldus vergelijkbaar met dat van andere werknemers, maar met dat verschil dat de arbeidsovereenkomst voor uitzendarbeid steeds voor bepaalde duur wordt gesloten.

Voordelen

De afgelopen jaren heeft interim steeds meer aan belang gewonnen. Steeds meer bedrijven doen beroep op interim om tijdelijke tekorten of afwezigheden op te vangen, maar eveneens om het hoofd te bieden aan een verhoogde capaciteit.

De economische situatie heeft ertoe geleid dat het niet altijd even makkelijk is om snel een geschikte baan te vinden: een overaanbod aan kandidaten, gecompliceerde aanwervingsprocedures, enz..

Wij kunnen als rekruteringskantoor een brug vormen om de vele moeilijkheden die je in je jobzoektocht kan aantreffen te omzeilen.

Ieder heeft zo zijn eigen redenen om als uitzendkracht aan de slag te gaan:

  • De zoektocht naar je eerste job loopt niet zo vlot als aanvankelijk gedacht
  • Je wil een periode tussen twee opdrachten overbruggen
  • In jouw vakgebied zijn het aantal vacante betrekkingen op dit ogenblik schaars
  • Je kijkt op tegen de vaak maandenlange sollicitatieprocedures

Steeds meer mensen geraken ervan overtuigd dat een opstart via interim de ideale weg kan zijn naar (of voortzetting van) een waardvolle en rijk gevulde loopbaan.

Vormen

Uitzendwerk is een flexibele formule waarbinnen zeer veel mogelijk is: korte opdrachten, lange opdrachten, fulltime, parttime, …