Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Viavera Recruitment investeert al 20 jaar in mensen

Samen op zoek

Persoonlijk

Onze consulenten nemen uw zoektocht naar een nieuwe job net als u zeer ernstig op, en trachten u dan ook op de meest optimale manier te begeleiden en te voorzien van raad en daad. Aangezien elke kandidaat andere noden heeft en elke zoektocht vaak een andere invalshoek vergt, trachten wij al jaren het verschil te maken met onze gepersonaliseerde aanpak. Bij Viavera Recruitment is iedere kandidaat uniek!

In die optiek houden we ons eraan om samen met u uw capaciteiten te doorgronden om van daaruit een geschikte betrekking voor ieder te vinden, uiteraard steeds rekening houdende met uw persoonlijke voorkeuren en mogelijkheden. Ook tijdens de uitvoering van het werk staan wij haast dag en nacht voor u klaar met inlichtingen en hulp.

Inschrijving

Een open gesprek in een aangename en ongedwongen sfeer, daar gaan we samen mee van start. Van daaruit speuren we tussen alle jobaanbiedingen naar de juiste match met uw profiel.

Bij de inschrijving in een uitzendbureau tekent de kandidaat-uitzendkracht eerst een intentieverklaring. Dit is geen arbeidsovereenkomst, maar enkel een document waaruit blijkt dat het zijn of haar bedoeling is als uitzendkracht te werken. Zowel de inschrijving als de dienstverlening zijn volledig gratis. Het kantoor houdt daarvoor dan ook niets in op het betaalde loon.

Het inschrijvingsformulier en uw cv vormen de belangrijkste aspecten wanneer u zich inschrijft bij een van onze kantoren. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn is het van cruciaal belang dat u dit formulier zo volledig en correct mogelijk in te vullen.

Inschrijven verplicht tot niets. Als kandidaat heeft u dan ook steeds het recht een aangeboden job te weigeren.

Presentatie

Zodra wij uw kandidatuur geselecteerd hebben voor een bepaalde opdracht of functie, contacteren wij u om de inhoud van deze functie verder te bespreken en te toetsen aan uw verwachtingen. Indien de functie u aanspreekt trachten wij onze klant te overtuigen om u uit te nodigen voor een jobinterview.

Transparantie en een vlekkeloze opvolging zijn vanaf dan onze stokpaardjes. Uw consulent houdt u nauwgezet op de hoogte van het verdere verloop van de procedure.

Ook houden wij eraan u meteen op de hoogte te houden van nieuwe vacatures die aansluiten bij uw verwachtingen en profiel. Tenslotte zal het steeds de kandidaat zijn die gaat bepalen of zijn kandidatuur wordt voorgedragen voor een voorgestelde opdracht.

Over de ganse duurtijd van onze gezamenlijke zoektocht kan u altijd bij onze consulenten terecht voor informatie en advies.