Viavera Recruitment | Rekruterings- & selectiebureau | Meer dan 20 jaar ervaring

B2B Sales – Account Manager

Sales intern/Service à la clientèle Aarschot 38 heures Interim optie vast Enseignement secondaire ordinaire

Data is het nieuwe goud… Onze klant is een stabiel en groeiend familiaal IT-bedrijf dat het databeheer optimaliseert bij overheden en bedrijven in sectoren als bank & verzekeringen, telecom, industrie. Ze zijn op zoek naar een junior/medior om mee te groeien met/in het bedrijf.

Function

Onze klant is een stabiel en groeiend familiaal IT-bedrijf met 10 vaste werknemers en een groot aantal vaste freelancers. Ze hebben een nieuwe dienstverlening opgezet in nauwe samenwerking met een grote naam in IT. Om de vele opportuniteiten te kunnen uitbuiten die daaruit voortspruiten, hebben ze handen tekort. Daarom zijn ze op zoek naar een commercieel medewerker die start als internal telesales en snel kan doorgroeien naar een Key Account Manager positie:
Je neemt telefonisch contact op met potentiële klanten, met behulp van een lijst van warme leads. Omdat je een aantrekkelijk verhaal kan brengen, heb je een grote slaagkans om deze bedrijven tot jouw klant te maken.
Eens het product is aangekocht door het bedrijf, volg je dit nauw op en identificeer je de behoeften van de klant rond de implementatie ervan. Je speelt deze info door aan de technische sales, met wie je in tandem naar de klant gaat om dit te bespreken. Jij wordt de Account manager die SPOC blijft voor de klant.
Wil je nog meer variatie in je takenpakket en heb je talenten die de groei van onze klant kunnen boosten? Die zijn welkom dus aarzel niet om je job ernaar te craften! We denken bv. aan marketing & communicatie om het bedrijf te promoten, meewerken aan de recrutering van nieuwe medewerkers, enz.

 

Le profil

Je voelt het ongetwijfeld al, we zijn op zoek naar iemand die complementair is met de rest van het team, iemand die zich op lange termijn engageert om zijn/haar schouders mee te zetten onder dit bloeiende verhaal:

Je hebt een uitstekende beheersing van het Nederlands, zowel gesproken als geschreven, en je hebt een goede kennis van het Engels. Je hebt een basiskennis Frans waarmee je je mondeling uit de slag kan trekken tijdens een eerste telefonisch contact.
Met je commercieel talent kan je niet alleen mensen telefonisch overtuigen, meer nog je bijt je vast tot de deal rond is!
Je hebt minstens een TSO- of ASO-diploma en een 1ste ervaring
Je bent goed in het blijven onderhouden van de relaties met de klanten die je binnenhaalt, zo groei je uit tot vertrouwenspartner en Key Account Manager

Persoonlijkheid en klik met het team is minstens even belangrijk als de « meetbare » skills. We zijn op zoek naar iemand dynamisch en stabiel, iemand die meedenkt en meegroeit samen met het bedrijf. En… idealiter iemand sociaal, die ervan geniet om na de wekelijkse teamvergadering ‘s middags samen iets te drinken of die graag per kwartaal een weekend meegaat om de groepsdynamiek te versterken (al is dat uiteraard vrijblijvend).

Entreprise

.

La Propostion

Vast contract vanaf 1/1/2022 met voordien een korte interimperiode
Competitief loonpakket dat meegroeit met jouw groei in het bedrijf
Groepsbonus obv niet-kwantitatieve doelstellingen
Maaltijdcheques
Ecocheques
Hospitalisatie- en groepsverzekering
38h week – 80% of 90% is mogelijk
Flexibele uren icm thuiswerk

More information about this vacancy

Sarah Bogaert

HR & Business Consultant