Viavera Recruitment | Rekruterings- & selectiebureau | Meer dan 20 jaar ervaring

Internal sales medewerker

Sales intern/Service à la clientèle Westkant Brussel 37.5 heures Vast Bachelier professionnel / Graduat

Voor onze klant, een groot en stabiel bedrijf in financieringsoplossingen, zijn we op zoek naar een Internal Sales Officer om de capaciteit van het Sales team te vergroten

Function

Als Internal Sales Officer ondersteun je, samen met 3 collega’s, de Account Managers en ben je het aanspreekpunt voor klanten. Je hebt een zeer gevarieerd takenpakket en geen moment van verveling:
Je behandelt offerte-aanvragen die binnenkomen via een digitaal platform, via email of via telefoon. De aanvragen komen van bedrijven die een financieringsoplossing nodig hebben voor hun eigen klanten.
Je bent het aanspreekpunt voor de klanten: je begeleidt de klant doorheen het proces, maakt hen wegwijs in het platform, je checkt of alle documenten correct in het platform hangen, enz. Je bent proactief en speelt snel en correct in op de noden van de klant.
Je bereidt de offerte voor in een template. Je bepaalt de voorwaarden en maakt de nodige tariefberekeningen, afhankelijk van de status van de klant. Je bespreekt dit met de Account Manager en stuurt bij waar nodig.
Je checkt of er contracten verlengd of vernieuwd moeten worden en neemt contact op met de klant.
Je trekt rapporten over de omzet bij klanten en de door hen afgenomen producten alsook over de jaar- of kwartaalresultaten e.d. 
Je neemt deel aan interne digitaliseringsprojecten en denkt mee hoe bepaalde processen efficiënter kunnen georganiseerd worden.
Af en toe vergezel je de Account Manager mee naar klanten
Je bent back-up van de andere teamleden

Le profil

Je hebt een Bachelor (of een Master), bij voorkeur in een economische richting
Je hebt een zeer goede beheersing van het Nederlands of het Frans, je kan je uit de slag trekken in de andere landstaal en je hebt een goede kennis van het Engels
Je bent administratief nauwkeurig en detailgericht en je bent cijfermatig aangelegd
Je werkt graag procedurematig & gestructureerd
Je bent klantgericht en communicatief 
Je bent pro-actief en flexibel om prioriteiten bij te stellen

Entreprise

Voor onze klant, een groot en stabiel bedrijf in financieringsoplossingen,  zijn we op zoek naar een Internal Sales Officer om de capaciteit van het Sales team te vergroten

La Propostion

Een marktconform loon aangevuld met tal van extralegale voordelen (extra verlofdagen, cafetariaplan, groeps-en hospitalisatieverzekering, collectieve bonus, flexibele werkuren, …).
Interessante uitdaging binnen een goed work-life kader. Na de opleiding werk je minstens 2 dagen op kantoor.
Collegiaal en enthousiast team.
Boeiende functie in stabiel bedrijf en gevestigde structuur
Interessante uitdaging binnen een goed work-life kader