Rekruterings- & selectiebureau | Meer dan 20 jaar ervaring

Info Coronavirus

Voor klanten

De COVID-19 situatie treft steeds meer mensen, bedrijven en ondernemers over de hele wereld. Namens Viavera Recruitment willen we dan ook iedereen een hart onder de riem steken die, direct of indirect, getroffen is door het virus.

Wij blijven gefocust op het ondersteunen van onze klanten gedurende deze moeilijke periode. We vinden het belangrijk om in contact te blijven met onze klanten, kandidaten en leveranciers. Waar we kunnen wensen we ondersteuning te bieden. 

Voor onze kandidaten betekent dit dat wij hen steunen met het strikt opvolgen van hun contracten, betalingen en morele steun, en met het snel en correct afleveren van hun sociale documenten.

Onze HR Consultants blijven ook in deze barre tijden de beste kandidaten voor u screenen en onderlinge overlegmomenten worden online gehouden. Ons hele team werkt inmiddels sinds half maart in home office-modus.

Door intensief contact via videocalls, chats, diepgaande skypegesprekken en telefonische screenings zijn we in staat om gemotiveerde kandidaten op onze kwalitatieve wijze voor te stellen en zelfs vacante vacatures in te vullen. 

We zijn juist nu extra gemotiveerd om een zekere factor te zijn in een onzekere wereld.

Hebt u momenteel vacatures die u toch nu wenst in te vullen of hebt u ruimte om kandidaturen te ontvangen voor een start op latere datum? Wij zijn operationeel.

We blijven intussen ook onze database verrijken zodat we snel en efficiënt kunnen schakelen als de crisis luwt en de economie weer opleeft – het moment waarop u ongetwijfeld beroep op onze deskundigheid zal kunnen doen.

Langs deze weg wensen wij u en uw familie, uw collega’s en hun familie een goede gezondheid, veiligheid en sterkte in de huidige omstandigheden. We hopen samen met u op een spoedige normalisering.

Met welgemeende groeten,

Vera Roesems
Afgevaardigd Bestuurder

Voor kandidaten

Bijzondere  tijden…. dat vat de huidige situatie waarin ieder van ons zich bevindt samen. Vaak ook een gevoel van machteloosheid want de COVID-19 situatie treft steeds meer mensen en bedrijven.

Bij Viavera Recruitment blijven wij ook vandaag  gefocust op het ondersteunen van onze klanten gedurende deze moeilijke periode. Wij vinden het belangrijk om in contact te blijven met onze klanten, kandidaten en leveranciers.

Voor onze kandidaten die nog steeds aan het werk zijn bij Viavera Recruitment betekent dit dat wij hen steunen met het strikt opvolgen van hun contracten, betalingen en morele steun, en met het snel en correct afleveren van hun sociale documenten.

Voor u als potentiële kandidaat betekent het dat ons hele team inmiddels sinds half maart in home office-modus werkzaam is om kandidaten te contacteren en te screenen.

Door intensief contact via videocalls, chats, diepgaande skypegesprekken en telefonische screenings zijn we in staat om uw profiel juist in te schatten en u voor te stellen en onze vacante vacatures in te vullen. Veel van onze klanten zijn intussen ook operationeel gebleven of gaan van thuis uit door met het screenen van potentiële kandidaten voor het invullen van hun vacatures voor als de crisis geluwd zal zijn.

We zijn juist nu extra gemotiveerd om een zekere factor te zijn in een onzekere wereld.

Twijfelt u aan uw huidige werkzekerheid of bent u werkzoekende en heeft u zin in een persoonlijk gesprek in alle discretie? Neem gerust even contact met ons op, dan kijken we  met plezier uit naar een geschikte job voor u .

Langs deze weg wensen wij u en uw familie een goede gezondheid in de huidige omstandigheden.

Met welgemeende groeten,

Vera Roesems
Afgevaardigd Bestuurder