Rekruterings- & selectiebureau | Meer dan 20 jaar ervaring
  • nl

Onze aanpak

Onze kandidaten (m/v) maken het verschil

Uiteindelijk maken onze kandidaten (m/v) het verschil. Om dit te bereiken, onderscheidt de aanpak van Planet Group voor werving en selectie zich op talrijke vlakken. Wij werken zowel voor de grotere KMO’s als multinationale ondernemingen.

Advies op maat

Met Planet Group kiest u voor een rekruterings- en wervingsbureau dat op elk moment proactief met u meedenkt. Onze adviesrol start al tijdens het vrijblijvend kennismakingsgesprek met één van onze HR-experts.

Tijdens het bespreken van de vacature stellen we graag onze expertise ter beschikking voor het inhoudelijk scherpstellen van het beoogde functieprofiel met de bijhorende vaardigheden en competenties. Tijdens het zoek- en selectieproces houden we u proactief op de hoogte van onze voortgang.

Ook onze kandidaten adviseren we op maat. Dit stopt niet bij de aanwerving. Voor elke kandidaat die Planet Group plaatst, voorzien we een follow-up.

Dienstverlening op maat

Wij garanderen een dienstverlening op maat, variërend van een totaalservice voor recruitment & executive search, screening & selectie tot en met testing & assessment.

Neemt u een deel van het aanwervingsproces zelf in handen of wenst u ons in te schakelen voor de begeleiding van een interne promotie? In dat geval bieden we u graag één of meerdere afzonderlijke dienstverleningen aan.

Voor elke opdracht werken onze HR-experts en recruiters een aangepaste aanpak uit met het oog op een maximale kans op een succesvolle aanwerving of interne promotie.

Unieke garantieformule

Wij werken volgens een unieke garantieformule. Mocht onze aangeworven kandidaat uiteindelijk toch niet de ideale ‘match’ betekenen én de samenwerking wordt vroegtijdig beëindigd, dan betalen wij u (pro rata) onze vergoeding terug.

Focus op specifieke profielen

Planet Group richt zich op de werving en selectie van bachelor- en masterprofielen voor hoofdzakelijk administratieve functies. De vereiste werkervaring varieert van starters tot en met sterke profielen met vele jaren ervaring op de teller.

De meeste van onze aangeboden functies richten zich op een contract van onbepaalde duur, maar ook interimopdrachten van meerdere maanden of tijdelijk met optie op vast behoren tot de mogelijkheden.

Brede waaier aan jobdomeinen

Onze expertise omvat een brede waaier aan jobdomeinen in finance, HR, admin, marketing, sales,…. De meeste van onze vacatures situeren zich binnen deze vakgebieden. De afgelopen twintig jaar bouwden wij een uitgebreid netwerk uit met de sterkste profielen binnen deze bedrijfssectoren.