Rekruterings- & selectiebureau | Meer dan 20 jaar ervaring

Over Viavera Recruitment

“Anders dan andere werving- en selectiebureaus”

" Buitenbeentje in recrutering

Viavera Recruitment vormt binnen de wereld van de werving- en selectiekantoren een buitenbeentje. Daarmee maken wij het grote verschil en daar ben ik bijzonder fier op.

Al vanaf de eerste dag dat ik mijn eigen kantoor startte in 1995 wilde ik het anders aanpakken. De jaren die daaraan voorafgingen was ik Major Account Manager voor een gereputeerde internationale HR speler waar de klemtoon tijdens de selectieprocedures vooral op ‘kwantiteit’ lag. Mijn besluit stond vast: met Viavera Recruitment zou ik altijd en overal de ‘kwaliteit’ laten primeren.

Dat geldt zowel voor onze eigen bedrijfstargets , als voor de rekruteringsprocedures die we voeren en in de contacten die we met mogelijke klanten leggen. Zo start elke potentiële opdracht met een kennismakingsbezoek ter plaatse door één van onze HR-experten.

Geen nummers. Mensen!

Kandidaten zijn voor onze recruiters geen nummer. Wij behandelen hen dan ook met het allergrootste respect. We nodigen kandidaten pas uit voor een interview na een voorafgaande grondige screening. Zo verliezen we niemands kostbare tijd. Onze selectiegesprekken zijn psychologisch onderbouwd en zijn diepte interviews.

Deze aanpak wordt sterk gewaardeerd door zowel de kandidaten als de bedrijven die ons inschakelen. We selecteren uitsluitend sollicitanten die aan het verwachte profiel voldoen.

Onze onderscheidende aanpak rendeert, zo blijkt na 25 jaar. Steeds meer grote KMO’s en multinationale ondernemingen vertrouwen ons als vaste partner de werving en selectie van al hun vacatures toe. Eens klant bij Viavera Recruitment blijf je klant want we nemen onze opdrachten allerminst lichtzinnig op. Het aantrekken van de juiste medewerkers maakt op een krappe arbeidsmarkt het verschil tussen winnen of verliezen. Ook voor u gaan we graag aan de slag?

“Wij nemen deze opdrachten allerminst lichtzinnig op. Het aantrekken van de juiste medewerkers maakt op een krappe arbeidsmarkt het verschil tussen winnen of verliezen. Ook voor u gaan we graag aan de slag!”

Vera Roesems

Zaakvoerster Viavera Recruitment

Geholpen door een enthousiast team