Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Viavera Recruitment investeert al 20 jaar in mensen

Vera Roesems, al 20 jaar zaakvoerster van Viavera


Ik word vaak omschreven als een ondernemende zakenvrouw, een motivator voor mijn team. Privé ben ik een fervente oldtimer rallyrijdster en ik heb een neus voor elegant interieur.

Toen ik in 1995 met VIAVERA RECRUITMENT startte had ik al een jarenlange ervaring in de Human Resources wereld achter de rug als Major Account Manager. Kwantiteit primeerde daar vaak bij de selecties boven kwaliteit en net dit aspect wou ik zelf anders aanpakken, en daarmee wilde ik het verschil maken in mijn eigen bedrijf. Het verschil maken en “Anders zijn” is mijn motto en drijfveer gebleven.

 Verschil in elk detail

Van bij de aanvang van de selectie maken wij al het verschil. Geen eindeloze anonieme database waarin iedereen die zich aanmeldt terecht komt. Wij pre-screenen grondig, en nodigen aansluitend kandidaten uit voor een interview, werken in de diepte, met uitvoerige gesprekken. Wij benaderen onze kandidaten op een psychologische manier en polsen naar hun kennis en achtergrond.

Onze klanten waarderen deze manier van werken; ze weten dat de geselecteerde kandidaten beantwoorden aan het gezochte profiel. Dat leidt tot aangename vertrouwde langetermijnrelaties.  Deze trouw wordt dagdagelijks beloond met nieuwe vacatures.

 

Dynamisch ondernemen

Naast het vertrouwen dat we met onze klanten opbouwen, onderhouden we een intense band met de kandidaten die we voorstellen. Zij zijn ons grootste netwerk en bevelen ons kantoor vaak aan bij vrienden en kennissen.

Dat de focus op kwaliteit ligt en niet zuiver op targets geeft ons een professionele vrijheid die motiverend werkt. Wij zijn een hecht team en gaan altijd voor een tevreden klant.

In 20 jaar is er veel veranderd: wij hebben onze stempel kunnen drukken binnen de rekruteringsmarkt.

Onze kantoren, verspreid over Brussel en Vlaanderen, werken grensoverschrijdend en aanvullend. Deze no-nonsense en open manier van werken is degelijk en professioneel en bepaalt mee onze kwaliteit en sterkte.

Onze know-how en onze efficiëntie zijn tijdsbesparend en bijzonder aangenaam voor u en voor ons.

Onze selectietechnieken maken van ons een gesofisticeerd selectiekantoor waar kandidaten ontvangen worden in een professioneel kader binnen een cosy, gezellige omgeving.

Viavera Recruitment investeert al 20 jaar in mensen

Al 20 jaar toetst Viavera Recruitment de talenten, passies en aspiraties bij hun kandidaten.

Solliciteer nu voor een job!

Neem vandaag nog contact op